KOCAELİ / GÖLCÜK - Halıdere İlkokulu

02624312001
Yalı Mah. Sahil Cad. No25 Halıdere Gölcük / Kocaeli
Vizyon
Biz, Halıdere İlkokulu olarak istiyoruz ki ... Okulumuzda, Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın ve destek olsun. Okulumuzda, hem öğretmenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okul ortamında ve her yerde, Herkes "kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama" ilkesine uysun. Bilgiye ulaşan,ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.
Misyon
Milli Eğitim İlke ve Amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını rehber kabul eden, gelişmiş teknolojileri kullanan, insan haklarına saygılı, çevre bilinci gelişmiş, kendini geliştirmeyi ilke edinmiş, okul, aile ve çevre işbirliği içerisinde bütün çalışanlarıyla birlikte kaliteli eğitim vermek. Yenilikçi ürün ve hizmetlerle, son teknolojileri kullanarak kendimizi geliştirmek. Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, İçin VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.
BAŞLAMA: 09.00 BİTİŞ : 14.30
Kalorifer (Doğalgaz)